Nieuws over

Lees hier de laatste nieuwsberichten over het project 

Waar moet je juist wel én juist niet een stopcontact plaatsen?

Even een stopcontact plaatsen; het lijkt makkelijk, maar dat valt tegen. Het is belangrijk dat je je stopcontacten op voorhand op een logische plaats laat installeren. Zo hoef je straks niet in de weer met verlengsnoeren. Maar waar plaats je deze?

Tips voor een goed binnenklimaat in je huis

De luchtkwaliteit in je huis is erg belangrijk, iets wat we tijdens corona maar al te goed hebben ondervonden. We zijn massaal meer gaan ventileren. Maar wat kun je nog meer doen voor een goed klimaat? We helpen je op weg met praktische tips!

De interieurtrends van najaar 2021

Oktober wordt vaak gezien als de 'woonmaand' door interieurontwerpers, meubelzaken en magazines. In deze periode worden er veel nieuwe collecties uitgebracht, met de focus op het najaar. Welke nieuwe interieurtrends ga jij gebruiken voor je kersverse woning?

Aanmelden nieuwsbrief
Verkoop en informatie
Wonen Makelaardij
Amsterdam
info@mijnnieuwbouw.nl
0202 - 1234567
Ontwikkelaar
Is een ontwikkeling van:
Bouw in ontwikkeling
Garantie
Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.
NVM
Alle aangesloten makelaars zijn NVM Nieuwbouwspecialisten. Ze beschikken over relevante actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling om jouw woonbehoefte te kunnen vertalne naar toekomstbestendige nieuwbouwprojecten. Een NVM Nieuw-bouwspecialist ondersteunt bij het aanschaffen van jouw nieuwbouwhuis.