Blijf op de hoogte van

Welkom bij

Aan de Oostzijde, ter hoogte van Sporthal De Struijck, wordt het woongebied heringericht met 15 eengezinswoningen, 13 appartementen en een enkele maisonnette. Ruimtelijk opgezet rond een binnenplein, waar door de bewoners en hun bezoek geparkeerd kan worden. De achtertuinen van alle grondgebonden woningen en terrassen van een aantal appartementen op de begane grond grenzen hieraan.Bewust is gekozen voor een brede variatie in gevels, ook voor het appartementengebouw. Het thema is eenduidig, de grandeur van de Oostzijde terugbrengen in een solide stenen aanblik. De eengezinswoningen krijgen grote raamoppervlakken en zowel voor- als achtertuinen. Afwisselende puntgevels en dwarskappen zijn succesvol geïntegreerd in de woonblokken. Door kleurafwijkende borstweringen en incidenteel houten gevelbekleding in het ontwerp op te nemen, wordt direct de verbinding met zowel de historische Oostzijde als de achtergelegen Rosmolenbuurt gevonden.Naast de sporthal wordt een nieuw pad gecreëerd, vernoemd naar de tegenoverliggende Monseigneur Callierstraat, dwars op de Professor Struijckenstraat. Qua aanblik past de nieuwe bebouwing perfect bij het oude wijkje, op het gebied van duurzaam wonen is het een regelrechte aanwinst!

Dam tot Dam en daarna... Aan de noordkant van Amsterdam ligt Zaandam. Alleen gescheiden door een brede plas water, ook wel bekend als het Noordzeekanaal. Tunnels, bruggen en veren verbinden Dam tot Dam. Daar valt een kwartje... Elk najaar is Zaandam het strijdtoneel van wereldtoppers. Televisieploegen registreren de finish van duizenden lopers, die hun queeste zijn begonnen in Amsterdam en via de IJtunnel en de dijk naar de Zaanse kant lopen. Zuiddijk, horecaplein de Dam, de Peperstraat en dan uitlopen de Rosmolenbuurt in. Dit volksbuurtje heeft door renovatie, restauratie en nieuwbouw een forse upgrade gekregen. Het gezellige karakter van de wijk is en blijft intact! Daar bouwen wij De Betawi, een woonwijk met eengezinswoningen en appartementen. Nostalgie waar het kan, hypermodern waar het mag en superduurzaam waar het moet.

De eengezinswoningen variëren van ruim 96 m2 tot tien vierkante meter groter. Drie woonlagen woonplezier, waarbij de zolderverdieping met gemak tot vierde slaapkamer bestempeld kan worden. De badkamer wordt netjes betegeld en ingericht met een inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Natuurlijk krijgt het toilet op de begane grond ook zorgvuldig gekozen sanitair en een hoogwaardige afwerking. Een keuken wordt niet meegeleverd. De leidingen, elektra en wateraan- en afvoer, worden afgedopt zodat de eerste bewoners daar zelf hun eigen keukendroom kunnen vervullen. Ook een kwestie van goed doordenken over duurzaamheid. Er gaan natuurlijk geen gloednieuwe bouwkeukens de bak in. Er zijn binnen De Betawi twee woningen met twee woonlagen waarvan een grondgebonden, deze is gelijk aan de andere eengezinswoningen, dus met drie slaapkamers, minus de zolder. De andere woning met twee woonlagen betreft een maisonnette, die ligt op de tweede en derde etage en beschikt over 59 m2 gebruiksoppervlakte. Bij de tweekamerappartementen variëren de groottes tussen de circa 43 en 58 m2. Er is één appartement met twee slaapkamers, deze meet bijna 72 vierkante meter. Ook het afwerkings- en kwaliteitsniveau van de appartementen is De Betawi-waardig. Goed sanitair en hoogwaardig hang- en sluitwerk en zelf de beschikking over een ideale keuken.

Beschikbaar:
2 koopwoningen

De Ligging

De Betawi ligt aan de Zaanzijde van de Rosmolenbuurt. Precies goed om te profiteren van de ligging ten opzichte van zowel de snelweg als het spoor. Autoforenzen vinden vlot hun (Rijks-)weg naar Amsterdam en Utrecht, Haarlem en Schiphol. Wie het openbaar vervoer prefereert, pakt een Intercity naar de omliggende steden. Het kost op de kop af 8 minuten om naar het NS station in het Zaandamse Stadshart te fietsen.

Klik hier

Woningtypes

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus montes, nascetur ridiculus mus.


Gasloos en energiezuinig

Luxe keuken en badkamer

Ruim balkon met heerlijk uitzicht

Privé parkeerplaats

Bekijk de situatie

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo.

Bekijken

Fotogallerij

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus montes, nascetur ridiculus mus.

Download hier de belangrijkste info

Op deze plek komen na start verkoop meer documenten die u kunt downloaden.

Dit project heeft nog geen downloads

Nieuws over

Lees hier de laatste nieuwsberichten over het project

Waar moet je juist wel én juist niet een stopcontact plaatsen?

Even een stopcontact plaatsen; het lijkt makkelijk, maar dat valt tegen. Het is belangrijk dat je je stopcontacten op voorhand op een logische plaats laat installeren. Zo hoef je straks niet in de weer met verlengsnoeren. Maar waar plaats je deze?

Tips voor een goed binnenklimaat in je huis

De luchtkwaliteit in je huis is erg belangrijk, iets wat we tijdens corona maar al te goed hebben ondervonden. We zijn massaal meer gaan ventileren. Maar wat kun je nog meer doen voor een goed klimaat? We helpen je op weg met praktische tips!

De interieurtrends van najaar 2021

Oktober wordt vaak gezien als de 'woonmaand' door interieurontwerpers, meubelzaken en magazines. In deze periode worden er veel nieuwe collecties uitgebracht, met de focus op het najaar. Welke nieuwe interieurtrends ga jij gebruiken voor je kersverse woning?

Aanmelden nieuwsbrief
Verkoop en informatie
Wonen Makelaardij
Amsterdam
info@mijnnieuwbouw.nl
0202 - 1234567
Ontwikkelaar
Is een ontwikkeling van:
Bouw in ontwikkeling
Garantie
Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.
NVM
Alle aangesloten makelaars zijn NVM Nieuwbouwspecialisten. Ze beschikken over relevante actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling om jouw woonbehoefte te kunnen vertalne naar toekomstbestendige nieuwbouwprojecten. Een NVM Nieuw-bouwspecialist ondersteunt bij het aanschaffen van jouw nieuwbouwhuis.